Üdvözöllek honlapomon!

Örülök, hogy keresed a természetfeletti megtapasztalásokat! Ebben szeretnék segíteni neked, ha elfogadod a jó irányba terelést.

H E L Y R E Á L L Á S

A Biblia szerint az ember a teremtésétől fogva egy természetfeletti lény. Én ezt így fogalmazom: az ember szellem, akinek van lelke és testben lakik. Tehát az az éhség ami emberek tömegeit az ezotéria felé viszi, egy jogos szükség betöltésére irányul, mégpedig az isten-élmény felé. Semmi kétségem afelől, hogy az emberek beszámolói amiket mondanak, szellemekről, erőterekről, megvalósult jövendölésekről a nagyrészük valódi. Viszont mint hívő ember, kötelességemnek érzem a biblia Istenének álláspontját leírni ezekkel kapcsolatban.

A bűneset után az emberek elveszítették az élő kapcsolatot az Istennel és más utakon, módokon kezdték keresni a szellemvilággal a kapcsolatot. Láthatjuk ezt Bábelnél (jelentése: istenek kapuja), ahol a bukott ember megtérés nélkül bűnösen akart a szent Isten jelenlétébe bekerülni törvénytelenül. Ez a törekvés mind a mai napig ott van az emberben. Az ezotéria = okkultizmus (jelentése: titkos tan) minden esetben illegális az Isten szemszögéből, mivel az embert nem akarja erkölcsileg megváltoztatni, csak szellemi hatalmat ígér a keresőnek. A bűn fogalmát hiába keressük a különféle ezotérikus tanoknál. Nem is kell hívőnek lenni ahhoz, hogy meglássuk, hogy az emberiség problémája erkölcsi jellegű.
E Z O T É R I A   I R Á N T   É R D E K L Ő D Ő   L Á T O G A T Ó I M N A K
Tovább
Lesz idő, amikor az egészséges tanítást nem viselik el, hanem saját kívánságaik szerint gyűjtenek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük.